Uitgelicht: Op projectbezoek op het terrein van de Performance Factory! - Dag van de Bouwkostendeskundige 2 november!

Uitgelicht: Op projectbezoek op het terrein van de Performance Factory! - Dag van de Bouwkostendeskundige 2 november!

17 oktober 2023 door NVBK Secretariaat

Tijdens de Dag van de Bouwkostendeskundige op 2 november, gaan we op het bijzondere terrein van de Perfomance Factory ook op projectbezoek!

In opdracht van woningcorporatie Domijn bouwt Goossen Te Pas in samenwerking met De Groot Vroomshoop daar ruim 200 duurzame woningen.

In hun fabriek op nog geen zes kilometer hemelsbreed van de bouwplaats, bereidt de bouwer 185 massief houten, kant-en-klare appartementen voor. Die plaatsen ze op een traditioneel gebouwde basis op de bouwplaats. Maar liefst acht lagen hoog in hout, uniek in Nederland!

In het appartementengebouw zijn ook zeventien woon-werkstudio’s gemaakt om de combinatie van wonen en werken te onderstrepen en waar te maken.

Rick Borst, projectleider bij Goossen Te Pas, neemt ons mee naar dit bijzonder bouwproject!

Uiteraard is er deze middag nog veel meer te beleven! Uiteraard is er deze dag nog veel meer te beleven! Check het programma voor nog meer informatie over deze bijzondere editie van de Dag van de Bouwkostendeskundige!  

>> Meer informatie

>> Direct aanmelden

Goed om te weten: De NVBK bestaat dit jaar 45 jaar! En wie jarig is trakteert! Ieder lid mag daarom kosteloos een introducé meenemen naar de DvdB!

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten